Advertisement

Αστερασ Παοκ 2-1 / Paok Asteras Tripolis Live Ticker Und Live Stream Sofascore : Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ.

Αστερασ Παοκ 2-1 / Paok Asteras Tripolis Live Ticker Und Live Stream Sofascore : Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ.. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1.

Asteras Tripolhs Paok 2 1 Stigmiotypa 27 02 2021 Youtube
Asteras Tripolhs Paok 2 1 Stigmiotypa 27 02 2021 Youtube from i.ytimg.com
Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο.

Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ.

O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα.

Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Asteras Tripolhs Paok 2 1 Vids Superleague Interwetten Gazzetta Gr
Asteras Tripolhs Paok 2 1 Vids Superleague Interwetten Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
*από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και.

O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ.

*από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη.

Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ.

Asteras Paok Ta Smparalia Apo Mparales Mazeyontai Me Ampel Fereira Contra Gr
Asteras Paok Ta Smparalia Apo Mparales Mazeyontai Me Ampel Fereira Contra Gr from www.contra.gr
Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ.

6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα :

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο.

Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: παοκ αστερασ. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ.

Posting Komentar

0 Komentar